Vaahtera ja Sirppi

€ 120 vuorokausi
Huvilatie, 56120 Ruokolahti, Финляндия
  Tulosta

 

2 mökkiä. Jokaisella nukkumatilaa 6+2 hengelle. Nukkumatilaa ala- ja yläkerrassa. Tupakeittiö isolla ruokapöydällä ja takalla. Uudistetut kylpyhuone ja saunatilat. Veranta.

Oleskelutilasta löydät:
taulutv ilmaiskanavavalikoimalla
radio (bluetooth)
ilmalämpöpummpu
takka
sohvadivaani
lisäistuimia ja apupöytiä

Saimaan ranta on 800-900 metrin päässä. Erinomainen hiekkapohja tarjoaa herkkua jalkapohjille.

Matikkalan luonto tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet patikointiin metsäpoluilla ja ulkoilureiteillä vaihtelevassa maastossa. Matikkalan ja ruokolahden ympäristön metsät ovat täynnä kerättävää etenkin syksyllä.

Muutaman sadan metrin päässä sijaitseva Freeski-laskettelukeskus ja sen ympäristö tarjoaa uskomattoman upeat maisemat juoksemiseen ja lenkkeilyy sekä talven saapuessa hiihtoon, lasketteluun ja vaikka lumikenkäilyyn. Talviliikuntavälineitä voit vuokrata Freeskiiltä.

Vuokrahinta: 120-150 euroa/vuorokausi. Siivous 70 euroa. Vuodevaatteet 10 e/hlö.

 • Kaupunginosa
  Matikkala
 • Keittiö
  Keittiön varustukseen kuuluu: astiastot kahdeksalle keittiön perusvälineistöä mikroaaltouuni astianpesukone jääkaappi/pakastin liesi/uuni kahvinkeitin
 • Sauna
  Sähköllä
 • Palvelut
  Noin 5 km säteeltä löydät lisäksi Ruokolahden liikuntapalvelut, liikuntahalleineen, urheilukenttineen ja jääkiekkokaukaloineen. 25 km säteellä on kaksi kylpylää, kaksi golf-kenttää, kolme keilahallia, jää-, tennis- ja jalkapallohalli.